Tankkortsansökan

Dalvik Oil tankkort Din lokala bränsleleverantör

Ansök direkt och signera med BankID

Ansök med BankID

Ansök direkt och signera med BankID

Här kan du ansöka om tankkort som gäller på Dalviks Kvarns mackar. Kortet är kostnadsfritt och du fyller i formuläret samt godkänner sedan med BankID. När vi fått in din ansökan görs en sedvanlig kreditprövning.

Vid ansökan om företagskort behöver du vara firmatecknare.

Vi utökar ständigt antalet mackar i mån av behov och möjlighet, se vår tankstationskarta: Dalvik Oil Tankstationer.

Kortansökan med blankett

Du kan också ansöka om kort genom att ladda ned och fylla i blanketten nedan. Skriv ut, underteckna och skicka in till oss via post eller e-post. Det går också bra att lämna in hos din närmaste Dalviks Kvarn butik.

Dalvik Oil Kortansökan privat

Dalvik Oil Kortansökan företag

Spärra kort?

Kontakta oss på:

0243-784 00

Vi utökar ständigt antalet mackar i mån av behov och möjlighet, se vår tankstationskarta: Dalvik Oil Tankstationer.

Vanliga frågor & svar

Ange ditt personnummer med 12 siffror och utan bindestreck enligt ”ÅÅÅÅMMDDNNNN”. Fungerar det inte även om du ändrat till rätt format, prova att ladda om sidan och fyll i uppgifterna igen.

När du tryckt på knappen ”Signera med BankID” så behöver du öppna BankID-appen på telefonen eller datorn. Använder du mobiltelefon kommer tex. inte BankID att öppnas automatiskt. Upplever du upprepade problem med att BankID inte verkar fungera eller får felmeddelanden på hemsidan? Prova i så fall att ladda om sidan och fyll i uppgifterna igen.

Du behöver inte ange ett kundnummer om du inte är kund sedan tidigare eller inte har det tillgängligt. Har du ett kundnummer, toppen! Det underlättar för oss när vi gör i ordning ditt nya kort.

Du har möjlighet att välja din egen kod på tank-kortet. Skriv i så fall den kod du önskar i rutan, det skall vara fyra siffror. Lämnar du fältet tomt kommer du få en slumpad kod. Koden skickar vi med posten och kommer i ett separat brev till kortet.

Vi fakturerar månadsvis och har brytdatum vid månadsskiftet. Några dagar efter månadens slut kommer fakturan som då avser alla  tankningar gjorda under föregående månad.

All diesel i Dalviks Kvarns tankanläggningar är RME-fri. Detta gör att den har bra lagringsegenskaper och passar därför även dig som har säsongsvis förbrukning.

Drivmedlets köldegenskaper kan variera beroende på vilken tid på året du tankar. Det finns branschgemensamma regler som gäller för depåerna där vi och andra bolag hämtar diesel. Läs mer om säsongsövergångarna på denna länk.

Vi har veckopriser på våra anläggningar och uppdaterar priset första vardagen i ny vecka. Många andra aktörer tillämpar dagsprissättning vilket kan ge både högre och lägre pris enskilda dagar under veckan allt beroende på prisutvecklingen. Vi eftersträvar att hålla ett så bra pris som möjligt.

Tack för att du handlar hos oss!

En bekräftelse har skickats till den e-postadress som angavs. Kontrollera gärna att alla uppgifter stämmer. Vi återkopplar så fort vi har behandlat beställningen.

Vid frågor kring er leverans så hittar ni kontaktuppgifter här. Det går naturligtvis också bra att ringa.

0243 – 784 00

Tack för att du kontaktar oss!

Vi har skickat uppgifterna vidare till den avdelning eller butik som angavs i formuläret. Vi kommer att göra vad vi kan för besvara så snart som möjligt.

Vid brådskande ärenden når ni oss alltid lättast via telefon.

0243 – 784 00

Genom att klicka på ”Acceptera” samtycker du till lagring av kakor (cookies) på din enhet. Detta är nödvändigt för att ge våra besökare bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter.