0
Endast för avhämtning i butik!

Bild Produkt Antal Pris Belopp
Summa:
(inkl. moms)
Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse!  

Skriv ett sökord!
Butiker / Huvudkontor Dalvik

Välkommen till Dalviks Kvarn!

Dalviks Kvarn är ett företag i fjärde generationen. Det borgar för stabilitet och trygghet för Dig som kund. Vår verksamhet har sitt hjärta i en historisk och mycket naturskön bygd i trakten av Torsång, mellan Falun och Borlänge.

Vi har en starkt engagerad personal som alltid strävar efter att ge Dig personlig service och bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi försöker alltid ligga i framkant när det gäller service, tillgänglighet och kvalitet. Ett led i denna strävan är vår hemsida. Från hemsidan kan du snabbt och enkelt göra dina beställningar av exempelvis villaolja, diesel, foder och värmepellets. På vår hemsida berättar vi mer om oss själva, våra produkter och tjänster.

Vi gör vårt bästa ‿för ditt bästa!


Vår affärsidé
Dalviks Kvarn skall tillhandahålla kvalitetsprodukter och kvalificerad rådgivning till lantbruk, entreprenörer, fastighetsägare och privatpersoner. Vår medverkan på marknaden skall öka våra kunders konkurrenskraft och lönsamhet genom att vi erbjuder ändamålsenliga produkter från våra verksamhetsgrenar. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Dalarna, Gästrikland, Södra Hälsingland, Västmanland och Närke.


Vi önskar dig välkommen!

Håkan Söderlund
VD/ägare Dalviks Kvarn AB

Vår affärsidé:
“Dalviks Kvarn skall tillhandahålla kvalitetsprodukter och kvalificerad rådgivning till lantbruk, entreprenörer, fastighetsägare och privatpersoner. Vår medverkan på marknaden skall öka våra kunders konkurrenskraft och lönsamhet genom att vi erbjuder ändamålsenliga produkter från våra verksamhetsgrenar”